Не мисля, че има по-добра алтернатива и всички трябва да положим

...
Не мисля, че има по-добра алтернатива и всички трябва да положим
Коментари Харесай

Никола Минчев: Всички трябва да положим усилия това правителство да продължи своята работа

Не мисля, че има по-добра алтернатива и всички би трябвало да поставим старания това държавно управление да продължи своята работа. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от „ – “ пред публицисти в коридорите, запитан дали има заплаха държавното управление да падне. 

Според него локалните избори нямат отношение към развиването на обстановката в пленарна зала, защото разпределението на силите в Народното събрание е открито с парламентарните избори.

Местните избори не дадоха някаква радикално друга политическа обстановка, която да се нуждае от „ напасване “ в Народното събрание, уточни Минчев. 

Попитан за промяна на министри, той съобщи, че няма такава сделка и изясни, че за това е належащо единодушие сред всички участници в парламентарното болшинство, предава Българска телеграфна агенция.

По отношение на промяна на зам.-министри Минчев уточни, че това е прерогатив не на законодателната власт, а на изпълнителната. 

На въпрос дали е належащо съдружно съглашение сред сътрудниците Минчев уточни, че е допустимо, в случай че е под формата на определяне на ясно написан механизъм на взимане на решения. Ако е обаче систематизиране постове сред партии в границите на изпълнителната власт – не, съобщи той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР